Як виглядає Tesla Cybertruck за $5800: фото

18:31, 26 серпня, понеділок

Мережею шириться оголошення про продаж Tesla Cybertruck за 5 800 доларів. Очевидно, що така низька вартість автівки зумовлена тим, що вона насправді не є електричним пікапом від Tesla.

Вартість вживаних Cybertruck наразі досить висока, адже Tesla заборонила власникам електропікапів перепродаж автівки протягом першого року володіння. Через це, деякі екземпляри були продані за неймовірні ціни.

Читайте також: Хто хотів створити "вбивцю" Tesla, але не зміг

Зокрема, найдорожчим зафіксованим випадком був пікап, що був пущений з під молотка аукціону Petersen Gala Live Auctio за 400 000 доларів. Наразі пройшло 8 місяців з моменту початку поставок Cybertruck й компанія зняла заборону продажу, тому вартість моделей зараз значно нижча.

Mitsubishi L200 (Джерело: Autoevolution)

Проте, вона не зрівняється з цим «Cybertruck» 1998 року випуску, який продається в штаті Джорджія. Продавець вказав, що він має 362 000 км пробігу. Насправді ж це Mitsubishi L200.

Також цікаво: Який електрокросовер обрати Tesla, якщо не підходить Tesla Model Y

Його кузов був змінений на трикутну форму, аби в профіль нагадувати модель від Tesla. Звичайно ж, пікап не має електричного приводу, а використовує 2,4-літровий двигун потужністю 147 кінських сил, що працює з п’ятиступеневою механічною коробкою передач.