Як виглядатиме майбутнє покоління пікапа Mitsubishi L200: фото

21 березня 2023

Концепт XRT - це, по суті, закамуфльований L200, який має стати серійним найближчим часом.

Один з найпопулярніших у світі пікапів Mitsubishi L200/Triton п’ятого покоління існує вже близько дев’яти років і незабаром буде замінений на нову модель. Її прообраз показаний на Bangkok International Motor 2023.

Попри те, що офіційно ця машина вважається концептом, XRT виглядає як покритий камуфляжем прототип L200.

До речі у Києві з’явився унікальний 700-сильний пікап

Оновлений пікап, який увійшов в план Mitsubishi з розробки нових продуктів до 2028 року, оснащуватиметься дизельним двигуном «нового покоління». Очікується певна форма електрифікація, – можливо, гібридна силова установка. Концепт XRT має кузов з подвійною кабіною, двома запасними шинами в кузові, обвісом Ralliart та м’якою позашляховою гумою.

Mitsubishi не розкриває технічних специфікацій, але відомо, що використовуватиме оновлене рамне шасі, яке використовується спільно з наступним поколінням Navara. Також можна очікувати трохи довшої колісної бази та, можливо, більшого кузова. Втім, задні колеса, здається, мають барабанні гальма.

Спортивний варіант нового L200/Triton можна буде побачити на перегонах у Asia Cross Country Rally 2023. Готова до виробництва модель спочатку надійде в продаж у Таїланді протягом 2023 фінансового року (з квітня 2023 року по березень 2024 року), а згодом з’являться в АСЕАН, Океанії та інших регіонах.

Згідно з вищезгаданою дорожньою картою, Mitsubishi також працює над чисто електричним пікапом, який має вийти у проміжку між 2025 та 2028 роками.

Нові шини Continental перед серійним виробництвом випробовуються як в лабораторії, так і в реальних умовах – на полігонах у Франції, Німеччині, Чехії та США. Кожну модель нових шин тестують протягом 150 000 кілометрів.

Рекламна інформація