Японці вигадали кривавий зомбі-атракціон для автомобілістів

25 червня 2020

Неважко здогадатись, які події наштовхнули авторів на цю ідею.

Сьогодні існують кінотеатри 3D, 4D, 5… та хоч 12. Однак автомобільні кінотеатри, які знову стали популярними в умовах карантину, можуть забезпечити демонстрацію фільму, у кращому разі, в форматі 3D. Бракує гостроти відчуттів і ефекту занурення? Спробуйте атракціон Коваґарасетай.

Також цікаво: В Києві з’явився вандал, що бореться з "неправильною" парковкою

Відвідувачі незвичайного атракціону, відкритого в Токіо, можуть відчути себе героями фільму про зомбі-апокаліпсис, опинившись у закривавленій машині під натиском страхітливих монстрів. Таку розвагу пропонує компанія Kowagarasetai (“Лякаюча команда”), котра займається дизайном і будівництвом нерухомості. Останній проект фірми – будинок з привидами, крізь який можна проїхати на автомобілі. Точніше, гараж із зомбі.

“Це гараж, де давно стався жахливий випадок. Зараз люди кажуть, що якщо припаркувати машину всередині і тричі посурмити в ріг, трапиться щось жахливе”, – говорить реклама атракціону.

Однією з додаткових послуг атракціону є забруднення автомобіля відвудувача “кров’ю”, щоб зробити фото на згадку. Після фотосесії персонал витирає кров з машини. Однак дрібним шрифтом на сайті зазначено, що *Кров не можна повністю видалити на місці. Це може зробити дорогу додому цікавішою, якщо водія зупинить поліція.

Вартість в’їзду становить 8000 ієн або близько 2000 гривень для одного. Якщо ж у машині є один або більше пасажирів, потрібно буде заплатити ще 1000.

Дивіться також: На аукціоні Sotheby продають 53 педальних машинки