Зловмисники розібрали новенький автомобіль на запчастини, залишивши голий кузов

24 червня 2021

Subaru WRX STI знаходився на паркувальному майданчику дилерського центру, однак це не завадило крадіям за кілька годин "роботи" зняти з машини усе, що можна було зняти.

Ми знаємо, що для того, щоб зрізати з машини каталізатор, вправним крадіям потрібно не більше однієї хвилини часу. У розпорядженні зловмисників, які “попрацювали” над Subaru, було щонайменше шість годин і результат виявився відповідним.

Дивіться також: Італійські правоохоронці конфіскували Rolls-Royce Phantom з Росії, через нелегальне оздоблення його салону

Наведене нижче відео показує червоний Subaru WRX STI, в якого відсутні колеса, гальма та більшість внутрішніх елементів, включаючи передні та задні сидіння. Дуже ретельна “робота”.

Портал Tire Meets Road повідомляє, що інцидент стався в дилерському центрі Schomp Subaru в місті Аврора, штат Колорадо. У публікації зазначається, що відеозаписів самого інциденту у дилера не виявилось. Також повідомляється, що сума деталей, викрадених з цього WRX STI, становить близько 25 000 доларів. Скоріш за все, пошкоджений автомобіль був застрахований дилером, тож збитки будуть компенсовані.