120 новеньких Chevrolet Corvette C8 2021 року випуску чекають на утилізацію

29 грудня 2021

Надзвичайно сумне видовище. Усі ці спорткари були пошкоджені торнадо прямо на паркувальному майданчику заводу. Тепер їх мають знищити.

Дефіцит чіпів, локдауни та інші лиха спричинили хаос в автомобільній індустрії. На деякі популярні моделі нових автомобілів черги розтягнулись на рік і більше. У такі часи особливо важко змиритись із необхідністю знищити цілу партію новеньких авто, нехай і пошкоджених стихією.

Дивіться також: На продаж виставили ледь обкатаний Tesla Roadster

Можна не сумніватись, що в автомайстернях знайшли б спосіб повернути ці Chevrolet Corvette C8 до життя. Зазначимо, що базова версія американського середньомоторного спорткара коштує від 60 тисяч доларів.

Раніше цього місяця торнадо зруйнував завод Chevrolet Bowling Green у штаті Кентуккі — місце, де випускають Corvette. Близько 120 автомобілів, що стояли на паркувальному майданчику заводу, визнано такими, що не підлягають ремонту. Зараз ці машини зібрали разом, щоб відправити в утиль. Десять дюжин – це ще не остаточна цифра, а лише автомобілі з очевидними “фатальними” пошкодженнями. Зараз співробітники заводу перевіряють інші спорткари, пошкоджені торнадо, тож в утиль можуть відправити більше машин.

Збитки, завдані заводу, були достатньо значними, щоб зупинити виробництво, а затримка лише посилиться через те, що пошкоджені торнадо автомобілі все ще потребують заміни.