Аксесуари від Maybach – дороге задоволення для усіх п'яти чуттів

6 грудня 2019

Нова лінія фірмових аксесуарів включає колекції предметів зі шкіри, окуляри, одяг та дизайнерські речі для дому.

"Ексклюзивні матеріали, першокласна обробка та вишуканий бездоганний дизайн задовольнять усі органи чуття вибагливої клієнтури", – стверджує прес-реліз Maybach.

Дивіться також: перший трейлер нового фільму бондіани "007: Не час помирати" українською мовою

Протягом десятиліть назва Maybach асоціюється з надзвичайною розкішшю в автомобільному секторі. Усі цінності марки відображає нова колекція аксесуарів MAYBACH – ICONS OF LUXURY. Вони передають легендарний характер автомобільної ікони, перетворюючи його на особистий спосіб життя, за межами найдорожчого.

Шкіряні аксесуари

В кращих традиціях інтер'єрів Mercedes-Maybach, для нових аксесуарів використовується лише ретельно підібрана шкіра, а обробка відповідає найвищим стандартам. Колекція сумок THE WEEKENDER I призначена для коротких подорожей і включає дорожні та ділові сумки, а також рюкзаки та жіночі сумочки. Набір THE ADVISER I призначений для ноутбуків та паперів. THE EXCURSION I – це бізнес-рюкзак, а THE SLIM I – “спортивний і елегантний кейс”. THE EVE I представляє набір жіночих сумочок Maybach.

Також в шкіряній колекції є аксесуари гардеробу та інтер’єру, канцелярське приладдя, чохли для iPhone тощо. Вишукані вироби зі шкіри позначені в каталозі назвами THE BLOSSOM I, THE POSY I, THE CHARMING, THE MEMORY I, THE FABULOUS I та THE SUCCESS III.

Колекція окулярів

Сонячні окуляри та коригуючі окуляри від MAYBACH Eyewear з найвищою майстерністю виготовлені з ексклюзивних матеріалів за ескізами кращих дизайнерів. Колекція включає окуляри для чоловіків і жінок, виконані у спортивному, діловому чи ретро-стилі. Наприклад, окуляри THE ROADSTER I – це реінтерпретація окулярів-авіаторів із масивним металевим декором спереду, що нагадує решітку радіатора автомобіля Mercedes-Maybach Vision Car. Корпус виконаний з титану і вкритий платиною, а лінзи мають синьо-сірий градієнт. Є окуляри з карбону та з дерева. Є з оздобленням діамантами. Колекція також включає окуляри THE OBSERVER I, THE WORDSMITH I, THE ART-MASTER I та OPUS II.

Одяг

Від ділових сорочок і запонок для чоловіків до легких кашемірових шарфів для жінок, вечірнє плаття, одяг для експедиції, спортивний одяг – фанати Maybach можуть вбратись у фірмовий одяг з голови до ніг. Колекція включає набори SILHOUETTE II, PIONEER II, THE STROLL II, THE EXPEDITION II, THE SOLACE I та GENIUS II.

аксесуари для дому

Саме в цій клекції можна знайти аксесуар, потрібний тим, хто нічого не шкодує для свого чотирилапого друга. Стверджується, що пухнастий килимок THE DOG'S DOMAIN I буде зручним для песиків невеликих порід. Колекція домашніх предметів ICONS OF LUXURY від Maybach також включає мобільний бар з натурального дерева, срібні келихи для шампанського від Robbe & Berking, а також тепла і м’якенька ковдра з шерсті швейцарських овець THE EMBRACE I, розміром 180x140 сантиметрів.

Усі аксесуари MAYBACH – ICONS OF LUXURY можна придбати у фірмових бутиках у Берліні, Мюнхені та Нюрбургрингу, а також у Дубаї та Абу-Дабі. Або замовити онлайн.

Також цікаво: Суперкар Блонді першою дали покататись на електричному супер-кросовері GFG Style 2030