Чіхуахуа утікає від своєї власниці на її ж кросовері: відео

29 листопада 2019

Песик вагою два кіло зміг пересунути важіль трансмісії, а гальма витискати й не знадобилось.

Поки людство чекає на повстання роботів, а дехто вважає, що планету захоплять котики, інші чотирилапі тихо еволюціонують. Це будуть собаки.

Також цікаво: Відео: злочинці грабують вантажівку прямо на ходу

Випадок, описаний нижче, трапився раніше цього тижня, майже одночасно з іншим, підозріло схожим. Головним героєм цього сюжету став крихітний песик, найменшої з порід на планеті – чіхухахуа, тоді як в іншому основним фігурантом був лабрадор. Обидва собаки тренувались водити автомобілі своїх власників, обидва, чомусь, рухались заднім ходом.

Поліцейський департамент міста Слайделл в Луїзіані розмістив інформацію про цей випадок у Facebook. Повідомляється, що жінка з песиком заїхали на заправку і водійка вийшла з машини, аби залити бензин. Та перш, ніж вона встигла зробити це, чотирилапий улюбленець випадково поставив перемикач коробки передач в положення “задній хід”. Через несправність, виявлену в автомобілі пізніше, при увімкненні задньої передачі витискати педаль гальма, що зазвичай є необхідною умовою, не знадобилось.


В результаті, автомобіль почав котитись назад, навпереріз досить жвавій автодорозі. Власниця намагалась зупинити кросовер, сама при цьому наражаючись на небезпеку. На записі з камери спостереження видно, що вона намагається на ходу відкрити дверцята, однак автомобіль прискорюється все більше, і зробити це важко. Врешті жінка падає. На щастя, автомобіль таки зупинився, а жінка не отримала ушкоджень, серйозніших за синці та подряпини. А з песиком усе добре.

Також цікаво: На крижаному озері Байкал зіткнулось два дорогих позашляховика: відео