Дебютний KTM серії S спонукав до ще більших пригод

20:31, 25 жовтня, п'ятниця

Новачок 2025 модельного року KTM 1390 Super Adventure S створено для пригодницьких мандрівок райдерів, котрі хочуть більше швидкості, кращих технологій і потужності, ніж будь-коли.

Оскільки в продуктовій лінійці KTM літера S завжди позначала орієнтацію на вулицю, то у номенклатурі 2025 року це правило лишилося в силі. Модель S 2025 року розроблено для вулиць із винятковими можливостями для бездоріжжя.

Якщо дорога закінчується, то водії отримають усі технології, необхідні потужності та динаміку керування для будь-яких транскордонних пригод. Для цього Adventure, як йдеться в описі на сайті KTM, наповнили цілим рядом абсолютно нових технологічних і механічних удосконалень.

Читайте також На радість бешкетникам KTM випускає новий Super Duke 1390 R

Модель S може похвалитися традиційним зчепленням і механічною коробкою передач, призначеними для водіїв, які шукають більш "практичний" підхід. А ось стиль і ергономіку змінено завдяки новому дизайну кузова, новим світлодіодним фарам, вітровому склу та більшому відділенню для речей.

Фото: KTM

Рама 1390 Super Adventure S 2025 року має підвищену жорсткість, покращує керованість і стабільність на колії, завдяки тому, що підніжка розташована на 8 мм нижче та на 10 мм ширше, що покращує комфорт водія.

Об’єм двигуна збільшено з 1300 до 1350 куб. см, що виробляє 173 к.с. при 9500 об/хв і 145 Нм при 8000 об/хв, з переробленими компонентами двигуна та абсолютно новою технологією Camshift, що забезпечує покращену керованість у діапазоні низьких обертів, вищу пікову продуктивність, низькі викиди та витрата палива.

Читайте також Весь тираж мотоциклів KTM 890 Adventure R Rally продали за якихось 70 годин

Дебютант 2025 модельного року також отримав новий пакет електроніки преміумкласу від KTM із повністю новим сенсорним екраном V80 з вертикальним розташуванням та панеллю приладів TFT. Сенсорний екран V80 оснащений індуктивною технологією, яка дозволяє легко керувати навіть у товстих зимових рукавичках.

Фото: KTM

Водії мають доступ до всіх нових режимів їзди, функцій підключення та додаткового оновлення адаптивного круїз-контролю KTM, яке додає до свого арсеналу систему допомоги при гальмуванні, попередження про зіткнення та попередження про відстань.

Читайте також Мотоцикл KTM 390 Duke 2024 отримав більш потужний двигун та цифрові помічники

KTM 1390 Super Adventure S 2025 буде доступний в авторизованих дилерів KTM на початку 2025 року. Про вартість мотоцикла в релізі виробника поки нічого не сказано.