Електричний пікап Karma заховався в тіні Tesla Cybertruck

21 листопада 2019

Сьогодні, 21 листопада, Ілон Маск нарешті презентує довгочікуваний електричний пікап, тож анонс аналогічної машини від невеликого американського автобренду Karma залишилась практично без уваги.

На домашньому автосалон в LA компанія Karma Automotive привезла приголомшливий електричний суперкар SC2, котрий склав компанію батарейному седану Revero GTS. Для повноти картини бракувало лише позашляховика – він поки не готовий, але робота над ним близька до завершення.

Також цікаво: Mercedes-Maybach GLS повністю розкрився на фото

Марка Karma з США продає седан Revero GTS за $150 000. Скільки коштуватиме футуристичне купе SC2 – поки не ясно. А пікап ще тільки народжується в Ірвіні, штат Каліфорнія.

Єдине тізерне зображення демонструє пікап дводверною кабіною та невеличким кузовом. Скоріш за все, платформа доволятиме варіювати межі кабіни і кузова, тож будуть і дводверні пікапи з більш містким вантажним відсіком. Короткий капот плавно перетікає в лобове скло, забезпечуючи кабіні особливу форму. Також помітні сонячні панелі на даху пікапа – це фірмова риса автомобілів Karma.

Дивіться також: Mini John Cooper Works GP: найменший з найшвидших спорткарів сучасності представлений офіційно