Ford Mustang переробили на човен-амфібію: фото, відео

12:49, 5 жовтня, субота

Власник одного з найстаріших дилерських центрів Ford у Сполучених Штатах Джим Айчер разом з сином здійснив свою давню мрію: перетворив Ford Mustang в амфібію. Тепер вони можуть пересуватися як дорогами, так і водною гладдю.

Зазвичай автомобілі-амфібії не дуже поширені. Однак автомобіль-поні, перетворений на "морського коника", для відпочинку виявися вдалим і може вводити воману людей на причалах.

Читайте також На шестиколісний пікап для апокаліпсиса знайшовся покупець

На своїй сторінці в Facebook Ейчер пояснює, що він і його син збудували Mustang під назвою "Aqua Sport" з четвертого покоління моделі SN95 1999 року. Ця версія “Мустанга” випускалася з 4,6-літровим V8 з 1994 по 2004 рік, в т.ч. у версії кабріолет.

Щоб автомобіль прослужив якомога довше, потрібно не забувати змінювати основні рідини та фільтри. Німецький Bosch виробляє усі види фільтрів для авто - повітряні, оливні, паливні (бензинові та дизельні), а також для салону. В цих виробах можна не сумніватись - вони завжди найвищої якості.

Рекламна інформація

Ейчер Mustang на рибалку не ганяє, але на прогулянки озером ходити любить. Фото: Jim Eicher

Читайте також В утилітарному фургоні створили салон першого класу: фото

Що стосується амфібії Mustang «Аква Спорт», то подробиць в дописі її власника мало.

Mustang без зовнішніх ознак амфібії, але пірнути з берега у воду любить. Фото: Jim Eicher

Під капотом тепер 500-кубовий двоциліндровий мотоциклетний двигун, який з’єднаний з карданним валом. Цей блок обертає трилопастевий гвинт позаду.

Про швидкість на землі чи у воді можна тільки здогадуватися. Щоправда, Айчер визнає, що його Ford не дуже прудкий, особливо на воді:

"Він як човен. Повільний і не такий швидкий. На дорозі теж не мчить, а просто їде, але він на сто відсотків є амфібією. Мустанг стабільний і, що найголовніше, він не протікає. Він завжди привертає увагу, коли я пересувають на ньому озером".

Читайте також Автовласник хотів зробити Dacia Logan схожим на Rolls-Royce, однак тепер вона нагадує про туалет

Власник запевняє, що автомобіль стабільний на воді та суходолі, дає можливість насолоджуватися ним під час відпочинку.

Зазвичай можна припаркуватися, тобто пришвартуватися, біля причалу й сходити на берег попити кави. Фото: Jim Eicher

Надто повільні ходові характеристики не дуже турбують власників, оскільки вони керують дилерським центром і мають змогу керувати потужнішим і сучаснішим Ford Mustang у будь-який час.