Франкфурт 2019: розпочав роботу автосалон IAA-2019

10 вересня 2019

Для публіки свої двері Франкфуртський міжнародний автосалон відкриє лише післязавтра, 12 вересня, однак наші журналисти мають доступ до експозицій вже сьогодні, тож ми розповімо про найцікавіше першими.

У виставковому центрі Messe Frankfurt з 10 по 22 вересня проходить масштабна подія автомобільного світу – Франкфуртський автосалон. Десятки презентацій нових серійних моделей та концептів. Тримаємо руку на пульсі подій.

Читайте також: Франкфурт-2019: що побачимо на автосалоні IAA-2019

На автосалоні у Франкфурті будуть представлені новинки більшості світових автомобільних брендів – Audi, BMW, Jaguar, Honda, Hyundai, Lamborghini, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Porsche, Renault, Seat, Skoda, smart, Toyota, Volkswagen тощо. Цього року навіть логотип виставки утворений з числених лого учасників.

Більшість цьогорічних прем'єр автосалону у Франкфурті, приготованих масовими автовиробниками, матиме електричний чи гібридний приводи. Нижче – найочікуваніші прем’єри.

Audi A3, S8, SQ8 і Q7 (фейсліфтінг)

Audi представить четверте покоління своєї популярної моделі A3 2020-го модельного року. Вперше на публіці Audi покаже рестайлінгові моделі S8, SQ8 та оновлений кросовер Q7.

BMW X6

Нещодавно показане третє покоління X6 від BMW також дебютує у Франкфурті. Зовні він стане більш схожим на інші новинки бренду, а найпотужнішим мотором стане 523-сильний 4,4-літровий бензиновий V8, який розганяє кросовер до 100 км/год за 4.4 секунди.

BMW Vision M Next

Концепт Vision M – це погляд BMW на те, як може виглядати суперкар M1 зразка 1978 року в 2019 році. Vision M отримає бензиново-електричну гібридну трансмісію потужністю 591 л. с., яку згодом можна буде побачити в більш доступних моделях BMW M performance.

Cupra Electric concept

Нещодавно представлений бренд Seat Cupra продемонструє концептуальну версію свого першого електрокара в кузові купе, побудовану на універсальній архітектурі MEB Volkswagen Group.

Honda E

Серійний електромобіль в ретро-стилі, основою якого став концепт 2017 року, вперше постане перед публікою у своєму конвеєрному вигляді.

Спортивний електрокар Hyundai Electric

Перший повністю електричний Hyundai для перегонів, розроблений в Німеччині. Поки про нього практично нічого не відомо.

Hyundai i10

Один з найбільш привабливих "малюків" в своєму класі.

Гібридний гіперкар Lamborghini

Lamborghini готує заміну для свого флагмана Aventador на 2020 рік. Нова модель отримала гібридну силову установку і вартість у 2.5 млн доларів!

Land Rover Defender

Ми вже знаємо, що наступник легендарного позашляховика буде випускатися в трьох кузовах, оснащених різними дизельними і бензиновими двигунами. Єдине, що залишається інтригою - чи стане новинка продовжувачем легендарного батька або це вже буде "не той Дефендер" ...

Mercedes-Benz EQV

Перший в світі електричний мінівен від Mercedes дуже нагадує звичайний V-клас.

Mercedes-Benz GLB

Новий компактний позашляховик GLB отримає 302 к. с. під капотом від 2.0-літрового "м'якого" гібридного силового агрегату. Флагман AMG 45 матиме потужність 416 к. с.

Також цікаво: Найшвидших автомобілів у світі буде 30 – саме стільки Bugatti Chiron Super Sport 300+ збудують французи

Mini Electric

Електрична версія Mini SE.

Porsche Taycan

Porsche почне програму електрифікації вартістю 6,4 млрд доларів. Taycan – перший "млинець". Замовлення на нього можна зробити навіть в Україні.

Renault Captur

Модель отримала абсолютно новий зовнішній дизайн, оновила фронтальну і задню оптику, але при цьому в ній, як і раніше, легко вгадуються загальні риси старого доброго Captur першого покоління.

Skoda Kamiq Monte Carlo і Scala Monte Carlo

Очікується, що Skoda не покаже абсолютно нових проривних моделей на Франкфуртському шоу цього року, однак продемонструє новий варіант Monte Carlo для хетча Scala і компактного позашляховика Kamiq, тим самим підкресливши ралійну спадщину бренду.

Opel Corsa

Новий Corsa стане першим Opel, який був розробленим після переходу в PSA Group в 2017 році. Модель В-класу важить на 108 кг менше, ніж його попередник. Як і Peugeot 208, з яким він ділить свою платформу, може бути оснащений бензиновими, дизельними або електричними силовими агрегатами.

Volkswagen ID 3, ID концепт та T-Roc Cabriolet

Перший з серійних електричних хетчбеків, дуже схожий на "Гольф". До речі, довгоочікуваної презентації восьмого покоління "Гольфа" у Франкфурті, нібито, не буде – хетчбеку влаштують персональну програму дебюту.

Також цікаво: Відео: повний провал оновленого УАЗу з віконцями