Nissan представив абсолютно новий Murano

09:35, 17 жовтня, четвер

Японський автовиробник надав Murano четвертого покоління оригінальну зовнішність, яка нагадує поєднання стилю електричного Ariya та меншого Kicks.

Компанія відмовилась від великих фар на користь розділеного світла. Кутасті лінії кузова замінили на плавні, а стандартний мотив решітки радіатора V-Motion. Окрім цього, бічна дзеркала були перенесені зі стійки на двері, тоді як задня частина має унікальний дизайн з тонкими ліхтарями.

Читайте також: Автовласник наїздив на своєму Nissan 333 333 миль: фото

Салон моделі прикрашають спарені 12,3-дюймові дисплеї, що виконують функцію цифрової панелі приладів та екрану мультимедіа відповідно. Цікаво, що вперше інженери оснастили Murano передніми сидіннями з функцією масажу. У стандартну комплектацію входить система допомоги водієві Nissan Safety Shield 360.

Абсолютно новий Nissan Murano

Вони мають бездротове з’єднання Apple CarPlay та Android Auto в базовій версії. Nissan також додав до стандартного списку активне придушення звуку. Однак, аби отримати цю опцію, покупцям доведеться доплатити за стереосистему Bose із 10 динаміками. До слова, салон кросовера став дещо просторішим, завдяки збільшенню габаритів моделі – новинка стала ширшою на 60 мм та отримала вищий кліренс на 50 міліметрів.

Також цікаво: Nissan GT-R знімають з виробництва

Новий Nissan Murano також отримав змінену лінійку силових агрегатів. Старі V6 та варіатор (CVT) замінили 2,0-літровим чотирициліндровим турбомотором зі змінною компресією, який працює в парі з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач.

Він видає 241 к.с.й 352 Нм крутного моменту. Що стосується трансмісії, то в стандартній комплектації вона, як і раніше, приводить в рух передні колеса, тоді як повний привід опційно доступний.

Читайте також: Заряджений Nissan Ariya Nismo продаватимуть у Європі

Вартість Murano 2025 року буде оголошена ближче до дати його продажу, яка наразі запланована на початок наступного року. Ймовірно, вона становитиме близько 40 000 доларів за базову версію, а ціна флагманського рівня оснащення Platinum AWD, ймовірно, перевищить 50 000 доларів.