Nissan X-Trail нового покоління повністю розкрили на фото до прем'єри

17 квітня 2020

Ніссанівський бестселлер серед кросоверів помітно змінився зовні та всередині.

Хоча знімки мають низьку якість, схоже, вони готувались для офіційної презентації нового покоління Nissan X-Trail. Шильдики Rogue свідчать, що фотосесія проводилась для американської версії моделі.

Читайте також: Новий Nissan Z отримає індекс 400Z та твін-турбо V6 від Infiniti

Світлини були оприлюднені на форумі Worldscoop і дозволяють скласти уявлення про вигляд нового X-Trail. Кросовер помітно змінився спереду, отримавши дворівневу головну оптику, а корма машини була лиш злегка відретушована. Інтер’єр, судячи зі знімків, повністю перекроєний.

Зовнішній вигляд нового кросовера повністю збігається з оприлюдненими раніше зображеннями з патентного відомства. Очікується, що зі зміною поколінь кросовер додасть в габаритах і місткості салону, причому не виключено повернення семимісної версії моделі.

Всередині новий X-Trail обзавівся сучасним мультимедійним комплексом з сенсорним екраном, помітне нове кермо, а за ним – цифрова панель приладів. Селектор трансмісії поступився місцем акуратному “джойстику”, а далі на центральному тунелі з'явилась “шайба” вибору режимів руху.

Фото: Nissan X-Trail 2021 / Worldscoop

Список силових агрегатів для X-Trail 2021 поки не підтверджений виробником. Однак за попередніми данними, у США Rogue отримає дволітровий мотор VC-Turbo з віддачею у 272 к.с., як у Infiniti QX50. І збереже в гаммі 2,5-літровий атмосферник (172 к.с.). У Європі модель пропонуватимуть з моторами 1.3 DIG-T (160 к.с.) та 1.7 dCi (150 к.с.). Також у нового X-Trail повинна з’явитись гібридна силова установка, а від дизельних моторів виробник, скоріш за все, відмовиться.

Очікується, що Nissan X-Trail 2021 представлять в кінці серпня, якщо епідеміологічна ситуація у світі повернеться до норми.

Дивіться також: Новий Hyundai Tucson може виглядати ось так