Нова Skoda Octavia 2020 потрапила на очі шпигунам без камуфляжу

4 жовтня 2019

Четверте покоління чеського бестселера дебютує 11 листопада у Празі.

Найпопулярніша модель Skoda готується відсвяткувати зміну поколінь – на початку листопада відбудеться дебют 4-ї генерації Octavia. Зараз автомобіль проходить останні випробування на дорогах Чехії.

Дивіться також: Mitsubishi покаже у Токіо позашляховий купе-кабріолет з газотурбінною силовою установкою (фото)

Спочатку чехи планували провести публічний дебют Octavia 2020 у Франкфурті, однак змінили розклад, аби приділити своєму бестселеру якмога більше уваги. Чеське видання Garaz.cz оприлюднило кілька знімків машини на дорозі, причому геть без камуфляжу.

Судячи з отриманих кадрів, автомобіль все ж позбудеться подвійних фар, які вперше з'явилися на рестайлінговій версії третього покоління і досі викликають суперечливі думки у шанувальників моделі. Загалом оформлення носової частини тепер більше нагадує флагманський Superb.

Фото: тестова Skoda Octavia 2020 / Garaz.cz

За попередніми данними, моторна гама новій Octavia дістанеться від попередниці. Ліфтбек та універсал комплектуватимуть бензиновими турбомоторами об'ємом від літра до півтора і парою дизелів об'ємом 1,6 і 2,0 літра. Разом з тим, лінійку моторів має поповнити новий гібридний агрегат.

Також цікаво: Передсерійний концепт Tesla Model Y випадково потрапив в об'єктив камери Tesla Model 3 під час дорожніх тестів