Перший космічний турист шукає собі супутницю для подорожі до Місяця

15 січня 2020

Мільярдер із Японії Юсаку Маедзава став першим, хто придбав квиток на лайнер SpaceX. Його перепустка на борт космольоту дозволяє провести з собою ще 8 людей, однак для повного щастя йому бракує чарівної супутниці.

Для більшості з нас вихід у космос є недосяжною мрією. Навіть маючи достатньо грошей на придбання квитка, існують обмеження за фізичними параметрами, які можуть назавжди закрити шлях до зірок. Тим ціннішим є шанс зробити це безкоштовно!

Дивіться також: Концепт Toyota Prius виглядає, як космоліт з іншої планети (відео)

Фактично, це буде перший космічний райдшерінг. А подорож проходитиме в компанії заможних і знаменитих людей. 42-річний Юсаку Маедзава входить в список найбагатших японців зі статком майже у $3 млрд. Він є власником бізнесу з онлайн-шопінгу, спеціалізується на продажу одягу, а його сайт Zozo є найпопулярнішим у своїй категорії в Японії.

Маедзава придбав квиток на Big Falcon Rocket (BFR) – важкий пасажирський космічний лайнер, що здійснюватиме комерційні рейси на Місяць, а згодом і на Марс. Перший рейс “космічної маршрутки” запланований на 2023 рік, а до 17 січня цього року проходить реєстрація пасажирів. Із собою Маедзава має право узяти вісім компаньонів. Та найбільше йому бракує сердечної подруги.

Фото: Юсаку Маедзава та Ілон Маск на пресконференції SpaceX, BFR та його маршрут / Autoevolution

Усе це дуже схоже на сюжет для реаліті-шоу про знайомства, побачення та одруження – мільярдер-одинак вирушає в подорож до супутника Землі і шукає супутницю для себе. І не дарма, оскільки телевізійне шоу й справді буде створене за мотивами цієї історії та вийде на AbemaTV під назвою “Любителі повного місяця” (Full Moon lovers). Якщо шоу дублюватимуть українською, не уникнути каламбурів з “медовим місяцем”.

Таким чином, Маедзава шукає не лише приємної компанії для подорожі, а розраховує знайти собі супутницю на все життя. Завидний наречений зірок з неба не обіцяє, але каже, що любитиме одну жінку до кінця життя. Усім претенденткам пропонується заповнити анкету про себе на спеціальному сайті.


Ідеальною кандидаткою стане жінка, що “бажає миру у світі”, “зацікавлена у космосі та має змогу брати участь у підготовці до польоту”. Обраницю назвуть наприкінці березня, тож у чарівних українок ще є шанс стати пані Маедзавою.

Також цікаво: Tesla заплатить мільйон доларів та подарує машину хакерам, які зможуть "пробити лід"