Peugeot Traveller нового покоління використовуватимуть в Охтирці для соціальних потреб

08:43, 20 вересня, п'ятниця

Охтирський міський центр надання соціальних послуг вже вдруге за останні три місяці поновив свій автопарк. Якщо на початку літа прийшов мікроавтобус Opel, то з настанням осені прибув мінівен Peugeot Traveller.

Автівка адресно призначена для обслуговування виїздів мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства.

Читайте також Спеціальний Opel Movano допомагатиме маломобільним людям в Охтирці

Така мобільна бригада створена при міському центрі надання соціальних послуг у нинішньому році. Свого транспорту вона не мала, що не дозволяло оперативно реагувати на потреби громади.

Для майже прифронтової Охтирської громади такий дарунок вкрай бажаний. Фото: мерія Охтирки

Тепер за бригадою буде закріплено мінівен з просторим дворядним салоном за формулою сидінь 3+3 і плюс передній ряд з водієм та пасажиром.

Читайте також Оновлений Peugeot Traveller отримав великого лева на решітці та гривенву ціну

За словами директора КП "Охтирський міський центр надання соціальних послуг" Лілії Неофітної, салон мінівена зручний, всередину практичне не долітає зовнішній шум, кондиціонер тримає задану температуру. Навіть на нерівній дорозі дискомфорт відсутній – хід плавний, без натяку на тряску.

Першою сіла кермом і протестувала мінівен директорка Центру Лілія Неофітна. Фото: мерія Охтирки

"Водієві буде в радість працювати на такій машини. Я особисто сіла за кермо і протестувала транспорт. Враження на позитиві. Скажу чесно: ергономіка робочого місця чудова, легке управління завдяки підсилювачу керма, кондиціонер, система допомоги водієві принесе від роботи на такій машині лише задоволення, не кажучи про комфорт пасажирам в салоні", – розповідає Лілія Неофітна.

Автомобіль вже проходить процедуру державної реєстрації й після отримання номерних знаків та технічного паспорта транспортного засобу буде включений в роботу.

Читайте також Електричний Peugeot Traveller здатен проїхати 330 км на одному заряді

Подарунок спеціалістам соціального центру громади зробив фонд "Партнерство за сильну Україну". В Охтирці це вже другий за відліком автомобіль в Україні, подарований благодійною організацією.