Симулятор Pininfarina AutonoMIA допомагає розробляти інтер'єри реальних авто

18 травня 2020

Пристрій служить чудовим інструментом на пізніх етапах розробки.

Pininfarina побудувала новий автомобільний тренажер, але не для розваг чи віртуальних перегонів, а для тестування концепцій дизайну та технологій для майбутніх автомобілів.

Читайте також: Акумулятори-мільйонники допоможуть наблизити ціну електрокарів до машин з ДВЗ

Симулятор AutonoMIA являє собою складний комплекс електроніки з тактильним зворотним зв'язком для користувача і технологіями штучного інтелекту. Однією з ключових технологій, яку досліджуватиме “Пінінфаріна”, є голографічні зображення. З партнером WayRay, AutonoMIA перевірить доповнену реальність з голографічним кольоровим головним дисплеєм, який можна використовувати в інформаційних розвагах або в салоні під час автономної їзди.

“AutonoMIA показує, як Pininfarina може поєднувати дизайн із креативними інноваційними технологіями, забезпечуючи відчуття повного занурення в салон віртуального автомобіля”, – говорить генеральний директор Pininfarina Сільвіо П'єтро Ангорі.

AutonoMIA розроблений спільно з ART Group, яка спеціалізується на автомобільних тренажерах. Для симулятора Pininfarina була використана “платформа” ART Group ARTIST8 – комплекс, що дозволяє інтегрувати використовувати до чотирьох дисплеїв для створення цілісного зображення салону. Pininfarina також залучила до проекту фінських програмістів з Siili_auto для “тюнінгу” продукту ART Group.

Дивіться також: Новий Jeep Wrangler двічі провалив краш-тест: відео