Улюблені "Запорожці" й "Таврії" можна тюнінгувати онлайн

12 березня 2019

Віртуальна студія тюнінгу дозволяє створювати реалістичні автомобілі на основі більш ніж 600 моделей різних марок, включаючи вітчизняний ЗАЗ.

Проект під назвою 3DTuning.com з’явився у Мережі в 2007 році. Тоді у списку автомобілів було всього 20 моделей, нині їх вже більше шести сотень. І серед них є чимало рідкісних машин, котрі не зустрінеш навіть у кращих іграх від EA чи Konami.

Також цікаво: Золоте дитинство: Bugatti випустила електричний бебі-кар за 30 тисяч євро

Онлайн платформа 3DTuning.com була запущена міжнародною командою автомобільних ентузіастів у 2007 році. Проект повністю присвячений фотореалістичному віртуальному тюнінгу автомобілів. Реалістичні автомобілі, тисячі найменувань компонентів і аксесуарів від колісних дисків і декоративних накладок на фари, до комплектів широкого кузову від DAMD та WALD для спорткарів і суперкарів останнього покоління. Більше того, у списку техніки є чимало вантажівок та мотоциклів, які теж можна тюнінгувати.

Фото: віртуальний тюнінг / з вільних джерел

Сервіс буде цікавим не лише як іграшка, оскільки пропонує величезний вибір опцій по зміні зовнішнього вигляду автомобіля, зміну кольору та типу фарби, а це буде корисно і власникам автомобілів, які задумали злегка причепурити свою ластівку.

Фото: віртуальний тюнінг Chevrolet/Daewoo/ZAZ Lanos / знімки екрану

Також цікаво: Тюнінг ЗАЗ: найбільша фото-галерея ЗАЗ 965, 966, 968, Таврія і Lanos у мережі!

Тим паче, що у списку автомобілів можна знайти практично будь-який автомобіль, представлений на нашому ринку. Популярний в Україні Lanos можна знайти під маркою Chevrolet, а “Таврію” та “Запорожець” – під рідним брендом ZAZ.

Фото: віртуальний тюнінг автомобілів марки ЗАЗ / знімки екрану

Доступ на сайт з повним функціоналом є безкоштовним, не потребує скачування та встановлення компонентів і можливий з будь якого браузера з підтримкою плагіна флеш-програвача. Разом з можливістю тюнінгу, платформа дозволяє любителям автомобілів спілкуватись між собою, що перетворює проект на своєрідну соціальну мережу.

Також цікаво: Українець продає страшний "Москвіч-Lancer" за 1500 доларів