VW Golf R 2021 помічений на Нюрбургрінгу зовсім без камуфляжу

15 квітня 2020

Восьме покоління "Гольф" ще зовсім свіжий продукт, але німецький виробник не втрачає часу на роботу над покращеною спортивною версією.

Тестовий Golf R є одним з кращих варіантів хетчбека, орієнтованих на продуктивність. Він потужніший за Golf GTI і саме йому належить відстоювати честь марки на ‘Рінгу, змагаючись з Honda Civic Type R та Ford Focus RS.

Також цікаво: Новий Nissan Z отримає індекс 400Z та твін-турбо V6 від Infiniti

Білосніжні автомобілі, помічені на Нордшляйфе, мають добре помітні візуальні зміни, що включають інши бампери, бічні пороги з чорним лакуванням, особливі спортивні колеса і гальмівні супорти синього окльору. Ззаду також помітний великий спойлер, дифузор в бампері та пара здвоєних патрубків вихлопної системи.

Фото: Volkswagen Golf R 2021 / Carscoops

Довгий час ходили чутки про те, що мотор для Golf R буде запозичений у Audi RS3, RS Q3 та TT RS – 2.5Т. Однак ця інформація була спростована, оскільки виробник заявив, що такий хід мав би погані наслідки для продажів RS3. Натомість, новий Golf R матиме 2-літровий чотирициліндровий турбомотор, як у базової моделі, але з покращеною продуктивністю – близько 330 к.с., що на 85 більше, ніж у GTI-версії. Цей двигун буде поєднаний виключно з трансмісією з подвійним зчепленням та повним приводом.

Також цікаво: У Харкові створили унікальний гібридний мото-кар "якого ще не знав світ"