Yamaha представила модельний ряд квардоциклів і багі 2025 року

15:05, 15 серпня, четвер

Yamaha Motor Corp випустила свої моделі 2025 Side-by-side (SxS) і ATV, представивши абсолютно новий RMAX4 1000, технологічні вдосконалення та багато іншого.

Колекція 2025 року спрямована на забезпечення прагнень своїх шанувальників до комфорту та безпеки під час роботи чи розваг в найскладніших умовах місцевості. Тут приклад новизни за заводом Yamaha в Ньюнані зі штату Джорджія, США.

Там, як йдеться в огляді Motorcycle & Powersports News, для всього світу виготовляється заявлена лінійка 2025 модельного року – Yamaha SxS, повнорозмірний квадроцикл Yamaha SxS і повнорозмірний ATV.

Читайте також Honda і Yamaha об'єднались для виробництва та продажу електроскутерів

Лінійка SxS для відпочинку пропонує нові розширені функції та опції в RMAX 1000, які підкреслюються абсолютно новими Wolverine RMAX4 1000 XT-R і Limited.

Чисто спортивна лінійка SxS: YXZ1000R і YXZ1000R Sport Shift (SS) забезпечують захоплення чистою спортивною продуктивністю прямого підключення завдяки потужному рядному потрійному двигуну та універсальній шестиступеневій коробці передач.

Модельний ряд Utility SxS: моделі Viking і Viking VI забезпечують довговічність і надійність готових до роботи варіантів для виконання завдань, орієнтованих на комунальні послуги.

Читайте також Yamaha представила оновлену лінійку позашляхових мотоциклів

Модельний ряд квадроциклів доповнено рекреаційними квадроциклами Grizzly та універсальними квадроциклами Kodiak та спортивними квадроциклами Raptor 700R і YFZ450R. Для молодіжних моделей додався новий Grizzly 110.

Колаж:Авто24

"Наша лінійка 2025 року не лише представляє нові функції та розширені можливості, але й відображає нашу непохитну відданість якості та задоволеності клієнтів. Незалежно від того, чи є ви досвідченим авантюристом, чи новачком у світі бездоріжжя, останні моделі Yamaha створені, щоб подарувати виняткові враження та запам’ятати надовго", – сказав директор з бізнес-планування Yamaha в галузі автоспорту Райан Стівер.

Деякі новинки 2025 модельного року почнуть надходити до дилерів Yamaha вже у серпні. Стартова ціна на окремі моделі починається з 16 тисяч доларів США, але у переважній більшості цінник на топові моделі тримається в стартовій межі від 25 тисяч доларів США й доходить до практично $30 000.

Читайте також Yamaha запускає нову лінійку гідроциклів WaveRunner 2024 року

Щоправда, для наймолодших трейлерів Yamaha приготувала новенький квадроцикл Grizzly 110 2025 року з авантюрним стилем та впевненою продуктивністю для райдерів віком від 10 років. Він буде доступний у вже у вересні. Його ціна стартує 3599 доларів.

Більш детально про ціни та характеристики можна дізнатися тут.