Audi показала ідилічне містечко, в якому всі їздять на Audi і мають при собі таємну зброю: відео

20 серпня 2021

Зброя призначена для війни з нудьгою та сірою буденністю. І це надувні кульки з водою.

У рекламному міні-фільмі американського представництва Audi USA зібрали цілу плеяду відомих автомобільних персоналій: Вальтер Рорль, Ганс-Йоахім Штук, Даг деМуро, Херлі Хейвуд, Том Крістенсен.

Дивіться також: Porsche показала пригоди Taycan Cross Turismo в пісках і снігах у драйвовому відео

Легендарні особистості зі світу автоспорту з’являються у відео з не менш славнозвісними спортивними автомобілями Audi. Так, Вальтер Рорль прибуває у котеджне містечко на легендарному ралійному боліді Quattro S1 групи В, Ганса-Йоахім Штук – на Audi 90 Quattro IMSA GTO, а Даг ДеМуро намагається розповісти про свій універсал RS 2 Avant, Том Крістенсен з'являється у своєму прототипі Audi R18 Le Mans Prototype, Херлі Хейвуд красується у боліді IMSA 90 GTO.

Також у ролику можна побачити ще кілька знакових для Audi спорткарів, включаючи Auto Union Type C, Audi Sport Quattro та майже кожен сучасний автомобіль з лінійки RS і кілька електромобілів. А ще цілий рій дронів, як у концепта електрокара Audi AI:TRAIL Quattro. Сам концептуальний позашляховик також з’являється у кадрі в супроводі пари інших концептів.