BMW X5 показали офіційно на відео

24 травня 2018

Баварский автовиробник вперше показав фото та відео популярного кросовера BMW X5, який почне випускатись наприкінці 2018 року.

Перші фото та відео нового позашгляховика BMW X5 2019 модельного року виробник покзав в камуфляжі. Раніше в мережі вже поширювались шпіонські знімки ціїє моделі. Вони майже не відрізняються від офіційних.

Так, повністю розгледіти кузов та усі деталі нового БМВ Ікс 5 поки що складно, однак цілісне враження вже можна скласти. Це більші, ніж у нинішньої моделі, “ніздрі” решітки радіатора, характерна форма денних ходових вогнів в фарах – як на BMW X7, яку показали нещодавно. Зате в профіль – це добре знаний Х5: баварці ніколи революційно не змінють нові покоління своїх машин.

Читайте також: BMW 8 серії дебютує в червні

На відео нового покоління BMW X5 2019 показані випробування автомобіля в різних широтах та дорожніх умовах. BMW X5, як і належить, з успіхом долає як пісок, так і сніг.

Щодо технічних характеристик, то вони наразі невідомі. Експерти здогадуються, що модель побудована на новій платформі CLAR та стане трохи більшою, особливо в колісній базі.

Нагадаємо, що BMW показав майбутнє своїх автомобілів.