Lamborghini розпродала усі розкішні вілли в Дубаї

24 листопада 2021

40 будинків були розділені на колекції, позначені як мотори: V8, V10, V12 та V12i.

На ринку елітної нерухомості вже існує та будується житло від Porsche, Bentley та Aston Martin, але марка Lamborghini зможе обійти їх усіх разом узятих. У 2024 році стартує будівництво цілого житлового кварталу із хмарочосів імені Lamborghini в Об’єднаних Арабських Еміратах. Але перед тим забудовник показав свої сили на менш масштабному проєкті – котеджному містечку Dubai Hills Vista, частиною якого стали 40 вілл Lamborghini. Наразі усі вони розпродані, що свідчить про високий попит на нерухомість, брендовану італійським виробником суперкарів.

Також цікаво: Лісова "хатинка" від Aston Martin коштує 7,7 мільйона доларів

Котеджне містечко Dubai Hills Vista від компанії Emaar Dubai Hills Estate знаходиться приблизно за 30 кілометрів від міжнародного аеропорту Дубая. Всередині закритого комплексу є баскетбольні корти, тенісні корти, сади та навіть 18-лункове поле для гольфу.

Фото: генеральний план Dubai Hills Vista / Binayah

Вілли розділені за колекціями: V8 Collection – це будинок площею 1319 квадратних метрів, V10 Collection – 1173 квадратів, V12 Collection – 1247, а V12i Collection – 1341. Кожна з цих вілл має шість спалень.

Фото: Вілли Lamborghini у Dubai Hills Vista / Binayah

Гострі шестикутні форми, характерні для італійського автомобільного бренду, зустрічаються у багатьох деталях зовні та всередині будинків, так само як фірмові кольори Lamborghini. Оздоблення включатиме лише найкращі матеріали, в тому числі ті, що зустрічаються в автомобілях – вуглецеве волокно та Alcantara. Оскільки Lamborghini вже випускає власні меблі та предмети інтер’єру, замовники будинків мають величезний вибір, якщо оберуть вмебльований будинок. Кожна вілла має власний басейн і вид на поле для гольфу з одного боку та вид на центр Дубая та хмарочос Бурдж-Халіфа – з іншого.

Фото: вілла Lamborghini / Autoevolution

Маєток з меблями Lamborghini у Dubai Hills Vista, показаний на фотографіях, оцінюється у 27 600 000 дирхам (202,4 млн грн, 7,5 млн доларів). Заселятись вони почнуть лише у 2026 році, коли буде завершено будівництво усього комплексу.

Фото: квартал Lamborghini, будівництво якого розпочнеться у 2026 році / Binayah